Hot Oil Treatment

Wat is een Hot Oil Treatment?

Ontdek de ultieme verzorging voor je krullend haar met onze Hot Oil Treatment in combinatie met een stoombehandeling, verrijkt met onze speciale scalp/haar olie. Deze luxe behandeling is ontworpen om niet alleen je krullen te voeden en te versterken, maar ook om je hoofdhuid te kalmeren en te hydrateren.

De Hot Oil Treatment opent de haarschubben en maakt je haar klaar om de voedende oliën diep op te nemen. Onze speciale scalp/haar olie is rijk aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamines en antioxidanten die de haargroei stimuleren, terwijl ze tegelijkertijd droogheid en irritatie van de hoofdhuid verminderen.

Door de toevoeging van een stoombehandeling wordt de werking van de oliën versterkt. De warme stoom opent de poriën van je hoofdhuid, waardoor de oliën nog dieper kunnen doordringen en effectiever kunnen werken. Dit helpt niet alleen om je krullen te voeden en te hydrateren, maar het bevordert ook een gezonde haargroei vanaf de wortels.

Na deze verwennerij zal je krullend haar zijdezacht aanvoelen, veerkrachtig zijn en een prachtige glans hebben. Bovendien zal je hoofdhuid gekalmeerd en gehydrateerd zijn, waardoor jeuk en irritatie worden verlicht.

Voordelen

✔️Diepe hydratatie: De warmte van de stoombehandeling opent de haarschubben, waardoor de voedende oliën diep in het haar kunnen doordringen. Dit hydrateert het haar van binnenuit, waardoor het zijdezacht en soepel wordt.

✔️Versterking van krullen: De combinatie van voedende oliën en stoom versterkt de krullen van binnenuit, waardoor ze minder kwetsbaar worden voor breuk en gespleten haarpunten.

✔️Stimulatie van haargroei: De speciale scalp/haar olie bevat ingrediënten die de haargroei stimuleren, zoals vitamines en antioxidanten. Door de warme stoom worden deze ingrediënten beter geabsorbeerd, wat de haargroei bevordert en de gezondheid van de hoofdhuid verbetert.

✔️Kalmering van de hoofdhuid: De oliën hebben een kalmerend effect op de hoofdhuid, waardoor irritatie en jeuk verminderen. Dit zorgt voor een comfortabelere en gezondere hoofdhuid.

✔️Verbeterde glans: De diepe hydratatie en voeding van de oliën zorgen voor een prachtige glans en levendigheid van de krullen.

✔️Verlichting van droogheid: Droge en geïrriteerde hoofdhuid kan worden verlicht door de vochtinbrengende eigenschappen van de oliën, waardoor de algehele gezondheid van de hoofdhuid wordt verbeterd.

✔️Preventie van haaruitval: Door de haargroei te stimuleren en de krullen te versterken, kan deze behandeling helpen haaruitval te verminderen en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen.