Hoe vaak moet ik mijn krullen laten knippen?

Hoe vaak moet ik mijn krullen laten knippen?


"Hoe vaak moet ik mijn krullen laten knippen?" Deze veelgestelde vraag hoor ik dagelijks van mijn krullen klanten . Maar hoe vaak is het eigenlijk nodig om je krullen te knippen voor een gezonde bos haar? Dat hangt af van je thuisverzorging en de kwetsbaarheid van je haar. Stel jezelf de vraag: "wat is mijn doel?" Wil je je haar laten groeien of ga je liever voor een kortere, vlotte bos met krullen?

Als je je haar wilt laten groeien, adviseer ik mijn klanten om het eerste jaar elke 3 maanden een klein stukje te laten knippen, zodat je een volle onderkant behoudt. Zodra je de gewenste lengte hebt bereikt, kun je de knipbeurten minder frequent maken. Als je het niet erg vindt om meer lengte van je haar af te laten knippen, kun je ook wel een half jaar wachten.

Naast uitgebreide knipbehandelingen bieden we in onze salon ook de optie voor een Cut 'n Go, waardoor het gemakkelijker wordt om vaker tussen afspraken door langs te komen voor een knipbeurt.Wil je toch weer een goed model, maar wil je zelf graag stylen? Dan kun je gebruik maken van onze self-stylingbar en de Krullen knippen + Self styling boeken.

Het is ook essentieel om thuis goed voor je krullen te zorgen en ze op de juiste manier te stylen om het maximale uit je haar te halen. Ontdek stap voor stap hoe je je routine kunt verbeteren voor optimale haarverzorging en styling. In onze webshop vindt je ook de juiste producten en tools om thuis aan de slag te kunnen met je krullenreis.

Hopelijk is het nu duidelijk hoe vaak je een bezoek aan de krullenkapper kunt plannen!

Liefs,

Vera

Terug naar blog

Reactie plaatsen