Krullenkapper Almelo

5x YES! waarom een krullenkapper eigenlijk even duur is als een reguliere kapper.

Veel mensen denken vaak dat de krullenkapper ontzettend duur is vergeleken met een reguliere kapper. Wat zij (nog) niet weten, is dat het eigenlijk bijna niet verschilt. Je gaat namelijk naar de kapper omdat je graag blij wilt zijn met je haar, wilt weten wat je haar echt nodig heeft, en je wilt het liefst dat het zo lang mogelijk mooi blijft zitten. In de vijf punten hieronder zie je wat het verschil is tussen een krullenkapper en een reguliere kapper.

Vijf redenen waarom een krullenkapper even duur is als een reguliere kapper
 1. Langere Behandelingstijd: Bij een krullenkapper zit je veel langer in de stoel dan bij een reguliere kapper. Het knippen en verzorgen van krullen vergt meer tijd en aandacht, wat de langere behandelingstijd rechtvaardigt.
 2. Uitgebreide Expertise en Advies: Je krijgt tijdens een behandeling bij een krullenkapper veel meer dan alleen een knipbeurt. Een krullenkapper biedt eerlijke expertise over wat jouw krullen nodig hebben, geeft advies over geschikte producten om je haar minder pluizig, droog en beschadigd te maken, en legt uit welke thuisroutine het beste past bij jouw leven en haar.
 3. Langdurig Effect: Omdat je haar goed in model wordt geknipt bij een krullenkapper, blijft het veel langer goed zitten. Dit betekent dat je minder vaak naar de kapper hoeft, wat de hogere kosten per bezoek compenseert.
 4. Ondersteuning Thuis: Tijdens een eerste behandeling leer je hoe je zelf met je krullen kunt omgaan thuis. Dit zorgt ervoor dat je blij bent met je krullen en dat ze niet alleen goed zitten als je van de kapper komt, maar ook in het dagelijks leven.
 5. Kostenvergelijking:
  • Bij een reguliere kapper betaal je gemiddeld €50 per bezoek en ga je elke 10 weken, wat neerkomt op ongeveer 5,2 bezoeken per jaar. Dit betekent dat je jaarlijks ongeveer €260 uitgeeft.
  • Bij een krullenkapper betaal je gemiddeld €90 per bezoek en hoef je slechts 3 keer per jaar te gaan. Dit komt neer op €270 per jaar.
De kosten voor beide opties liggen dus dicht bij elkaar. Hoewel een bezoek aan de krullenkapper duurder lijkt, ga je minder vaak en krijg je meer waarde voor je geld door de langere duur van de resultaten en de extra aandacht en expertise.Rekenvoorbeeld:
 • Reguliere kapper: 5,2 keer per jaar x €50 = €260 per jaar.
 • Krullenkapper: 3 keer per jaar x €90 = €270 per jaar.
Daarnaast is het goed om te beseffen dat mannen ook jaarlijks aanzienlijke bedragen uitgeven aan de kapper. Bijvoorbeeld, als een man elke 5 weken naar de kapper gaat en €35 per bezoek betaalt, komt dat neer op €364 per jaar.Extra behandeling:Hoewel bovenstaande berekeningen uitgaan van een uitgebreide behandeling bij de krullenkapper, is er vaak vanaf de tweede behandeling een kortere (en goedkopere) behandeling mogelijk. Bij mij kun je bijvoorbeeld vanaf de tweede behandeling een Cut 'n Go boeken voor slechts €40.Conclusie: Een bezoek aan de krullenkapper is een waardevolle investering in jezelf en je krullen. Als je tevreden bent met je huidige kapper en blij bent met het resultaat, is dat ook prima, maar een krullenkapper biedt unieke voordelen die de kosten zeker rechtvaardigen.
Bedankt voor het lezen van mijn blog!Heeft dit je meer inzicht gegeven in de kosten? Vond je dit artikel leuk en wil je meer van dit soort content lezen? Laat het me weten in de reacties hieronder!
Terug naar blog

1 reactie

Zeker. Intressant.

Pietsje Twiest

Reactie plaatsen